Jeg skrev jo tidligere i dag at jeg hadde som mål å planlegge ukensmiddager og handle inne så dermed tenkte jeg at jeg kanskje kunne inspirere noen på middagsfronten fremover. Så jeg deler med dere vår middagsmeny for uka her:
I tillegg tenkte jeg at jeg skulle gi dere oppskriften på dagens middag her i hus, nemlig noe så spennende som fylte paprika. Jeg har verken lagt eller spist dette før men det både smakte og så godt ut og var utrolig enkelt å lage. Jeg brukte selv oppskriften til matprat.no men neste gang kommer vi nok til å prøve litt andre ting som fyll.
Du trenger til 4porsjoner:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 stk hakket løk
- 1 ts salt
- 1⁄4 ts pepper
- 1 ts chilipulver
- 2 ss hakkede friske urter
- 2 dl fetaost -> vi byttet fetaost ut med vanlig hvitost
- 2 dl kremfløte eller matfløte
- 1 ss soyasaus
- 4 stk rød paprika eller ulike farger
- 1 ss olje
Slik gjør du:
- Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
- Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
- Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og ost.
- Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
- Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.
Vi serverte paprikaen med nanbrød og grønnsalat!
Herlig godt! Anbefales virkelig!
Har du spist fylte paprika før?
#middagsmeny #meny #middag #middagstips #fyltepaprika #oppskrift #oppskrift #mat #ukensmiddager #mammablogg #mammalivet #hverdagsliv #småbarnsforeldre #familie #familielivet #mandag #januar #2016 #mamma #enkelmiddag